lidt om natur, foto, kunst, ferie og meget mere …

Godt Nytår !!

2009

Lad os alle – i det nye år – tage ved lære af parret til venstre og glemme alle de følelser der løber igennem pigen til højre.

Hermed et rigtig godt nytår til alle !!

En kommentar til Godt Nytår !!

  • hvis jeg var hende til højre ville jeg også være sur og muggen ( og hun er da bare så tydelig i sin ansigtsmimik)..fordi de to andre bare sidder og kysser og hun bare sidder der ved siden af ..øv ! øv ! og atter øv!
    men ellers er der da megen sandhed i dine gode ønsker for det nye år….surhed og vrede kan godt være ret så selvforstærkende og man har også selv et vist ansvar for at forsøge at rette op på forholdene og komme i et bedre humør og blive mere tilfreds med tilværelsen, så godt man nu kan….men det afhænger selvfølgelig også lidt af hvilke ydre forhold, der gør én sur og muggen….nogen gange er det jo også på sin plads at være det, bare det ikke gror fast og bliver for stor en del af éns adfærd…så flere smil og kys i 2009….den er jeg med på….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

365 impressions
365 impressions
Nye kommentarer
Arkiver
Kategorier