lidt om natur, foto, kunst, ferie og meget mere …

Weekend på slottet

Merete_Wøldike_Schmith

* Merete Wøldike Schmith

I weekenden var vi som nævnt i et tidligere indlæg deltagere i et tegnekursus på Koldinghus Slot.

I indbydelsen til dette tegnekursus lød det sådan:

“Koldinghus emmer af historie og spændende løsninger på restaurering. Tegnekurset vil med udgangspunkt i dette og ved hjælp af forskellige tegnemetoder indbyde til undersøgelse og fordybelse i et af Danmarks mest interessante bygningsværker.
Ved hjælp af materialer som grafit, kul, tusch, farve- og pastelkridt vil undervisningen naturligt komme ind på perspektivets udfordring. – At arbejde med bygningsværker og rum kan dog være langt mere. – Hvordan fanger man den stemning, som er i rummet?”

Det var så weekendens menu under ledelse af Merete Wøldike Schmith, og man må sige, vi kom vidt omkring både med hensyn til materiale- og motivvalg.

Selvom nogen har lagt op til at kunne komme til at se nogen af weekendens arbejder, må jeg nok skuffe jer lidt. Det blev mest til forholdsvis hurtige skitser og ikke så meget gåen i dybden med tingene, så jeg vil skåne jer for resultaterne. Men jeg lærte noget !! og det var det vigtigste.

Enhver pause blev selvfølgelig benyttet til at snige sig rundt på slottet med kameraet i hånden. Der var masser af motiver at finde, og det vil nok kræve endnu et besøg, vil jeg tro 😉

tegnekursus

* Flittige kursister i gang med en af opgaverne

elephant

* En par elefanter var der også at finde …

9 kommentarer til Weekend på slottet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

365 impressions
365 impressions
Nye kommentarer
Arkiver
Kategorier